Onko taloyhtiössäsi julkisivun pesu ajankohtainen? Kaipaavatko parvekelinjat huoltomaalausta? Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Palvelutarjontamme

 • Julkisivun pesu & suojakäsittely

  Julkisivun pesu & suojakäsittely

  Julkisivumme likaantuvat ja rapautuvat mikrobikasvustojen johdosta nopeammin kuin koskaan. Puhdistamme ammattitaidolla haastavimmatkin kohteet. Teemme puhdistuksen yhteydessä aina kasvustojen estokäsittelyn, jotta kiinteistösi pysyy puhtaana ja kotisi arvo säilyy.

  • Kerrostalojen puhdistus & suojaus

   Suoritamme kerrostalojen pesun aina oikealla tekniikalla pintamateriaalista ja kasvustotyypistä riippuen. Pesun jälkeen julkisivulle ruiskutettava biohajoava mikrobikasvustojen ehkäisykäsittely pitää epäpuhtaudet ja mikrobikasvustot poissa.

   Myönnämme työllemme aina 2 vuoden takuun.

   Kutsu ammattilaisemme kartoittamaan taloyhtiösi julkisivun kunto. Veloituksetta tietysti.

  • Yrityskiinteistöjen puhdistus & suojaus

   Puhdas julkisivu on yrityksesi käyntikortti. Nykyisin, etenkin logojen aiheuttama varjo altistaa julkisivun likaantumiselle juuri tärkeimmästä kohdasta. Puhdas julkisivu edistää yrityksen myyntiä ja imagoa.

   Tilaa ammattilaisemme kartoitus yrityksellesi. Veloituksetta tietysti.

  • Julkisivupintojen esikäsittely

   Uudet rakennukset tulisi suojata lialta ja kasvustoilta heti valmistumisen jälkeen. Näin ennaltaehkäisemme mikrobikasvustojen syntymisen ja pinta pysyy puhtaana ja terveenä.

   Useissa tapauksissa, kuten maalauksen tai julkisivuremontin jälkeen pelkkä biohajoava kasvustojen ehkäisyruiskutus riittää. Kustannuksia säästyy, kun julkisivupinta on suojattu ja puhdistusta ei tarvitse tehdä.

 • Huoltomaalaus

  Huoltomaalaus

  Mikrobikasvustot sekä ajan hammas syövät julkisivujen maalipintaa. Puhdistuksen yhteydessä maalipinta saattaa hilseillä, jos kasvusto on päässyt liian syvälle. Me hoidamme huoltomaalauksen.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tästä!

Otamme sinuun yhteyttä ja teemme kuntokartoituksen kiinteistöösi. Aina veloituksetta.