Tervetuloa! Tässä urakoitsijoidemme kädenjälkeä vuosilta 2019 - 2022:

Tämän Vuosaaren Aurinkolahdessa sijaitsevan arvokiinteistön julkisivut olivat päässeet vuosien varrella pahasti punajäkäläkasvuston valtaan.

Oikeassa aikataulussa ja oikealla tekniikalla suoritettu julkisivujen puhdistus ja biohajoava suojakäsittely toivat talon upean värin taas esiin pitkäaikaisesti.

Herkän rapatun pinnan puhdistus vaatii ammattitaitoa. Väärin suoritettu puhdistus voi aiheuttaa rappaukselle vaurioita. Vaikeissa kohteissa kannattaa valita alan johtava ammattilainen.

Suoritamme puhdistuksen aina hellävaraisesti pintamateriaalin ehdoilla. Lopuksi suoritamme biohajoavan punajäkälän ehkäisykäsittelyn, jotta julkisivut pysyvät puhtaana pitkään.

Tiesitkö?

Julkisivun puhdistus voi pidentää julkisivuremontin huoltoväliä jopa 10-20 vuotta.

10 – 20 vuotta

Tämä Vantaalainen suurkiinteistö oli rakennusliikkeen toimesta peruskorjauksessa. Viimeistely jäi tietysti meille. Alkutilanne oli meille haastavin tähän asti!

Punajäkäläkasvusto tuhottiin biohajoavasti, kasvuston annettii irrota ja lopuksi suoritettiin puhdistus. Asukkaat ja rakennusliike eivät voineet uskoa lopputulosta. Haastavin ja palkitsevin urakkamme!

Ota yhteyttä!

Pyydä Tarjous!

Kutsu ammattilaisemme tarkastamaan kiinteistösi kunto! Teemme kuntoraportin ja tarjouksen aina veloituksetta.

Helsingin Vuosaari on hyvin altista aluetta punajäkäläkasvustojen leviämiselle meren tuoman kosteuden vuoksi. Kasvusto oli päässyt tässä kohteessa syvälle.

Julkisivujen oma väri saatiin esiin ja pinnat pitkäaikaisesti puhtaaksi alan johtavan toimesta. Asukkaat olivat todella tyytyväisiä.

Laulaja Ville Valon residenssi oli päässyt kauttaaltaan kasvuston valtaan. Levää aidoilla ja seinissä, sammalta katolla ja laatoituksilla.

Kokonaisvaltaisen puhdistus- ja kasvustojen ehkäisykäsittelyn jälkeen Villen oli helppo vetää suu mutrulle!

Tiesitkö?

"Julkisivupuhdistuksen ukkojen kanssa tekeminen on erittäin sujuvaa ja kivutonta. Duunit vietiin maaliin hyvässä hengessä, ammattimaisesti ja viivästelemättä."

Hämeenlinnan asunnot Oy:n vuokra-asuntojen julkisivupinnat olivat leväkasvustojen valtaamat. Kasvustot olivat nakertaneet parvekelinjojen maalipinnat.

Puhdistuksemme, biologisen kasvustojen suojauskäsittelyn ja parvekelinjojen maaluksen jälkeen taloyhtiön ilme muuttui täysin. No filter!

Tässä Espoolaisessa taloyhtiössä punajäkäläkasvusto oli levinnyt kauttaaltaan syvälle pinnan sisään.

Haastavissa kohteissa kannattaa luottaa alan parhaaseen tekijään. Julkisivupinta pysyy moitteettomassa kunnossa ja jälki on priimaa.

Katolla kasvava sammal nakertaa pieniä reikiä pintaan. Siitä kannattaa hankkiutua eroon nopeasti niin kustannuksia säästyy ja kosteus pysyy ulkona.

Pesimme Kouvolan Asuntojen n.20 kattoa kesällä 2022 upein tuloksin. Sammalta kertyi säkkikaupalla mutta urakkamme jälkeen sekä katto että pihat olivat puhtaat.

Tiesitkö?

Julkisivun puhdistus ja suojaus voi nostaa asuntojen arvoa 5-15%

5 - 15 %

Kun levä lähtee leviämään, se leviää joka paikkaan.

Suoritimme kunnon puhdistuksen ja kasvustojen ehkäisykäsittelyn päälle. Taas kelpaa!

Tehdasrakennus Nurmijärvellä oli päässyt pahasti punajäkälän valtaan. Oli suoritettava useampi työvaihe, mutta lopputulos oli asiakkaan mieleen.

Tehdasrakennus Nurmijärvellä. Punajäkäläkasvusto pahimmillaan. Kuva syksyltä esikäsittelyn yhteydessä.

Keväällä pääsimme suorittamaan varsinaisen pesun sekä kasvustojen ehkäisykäsittelyn. Priimaa pukkaa!

Kun leväkasvusto pääsee vuosien varrella likaamaan pinnan, sitä voisi luulla talon omaksi väriksi. Puhdistuksemme jälkeen talon oikea väri tulee kuitenkin esiin.

Samassa kohteessa Lappeenrannassa oli myös punajäkäläkasvustoa. Asukkaat olivat tosi tyytyväisiä, kun puhdistimme heidän kotitalonsa kasvustojen vallasta.

Kasvustot viihtyvät varjoisissa paikoissa. Metsien laidoilla sekä pohjoisen- ja idän puoleisilla julkisivuilla, minne aurinko ei pääse paistamaan.

Tämä miltei 30m korkea kerrostalo ei ollut meille ongelma. Leväkasvusto on pesty pois ja pinnat suojattu moneksi vuodeksi ammattilaistemme toimesta.

Ota yhteyttä!

Pyydä Tarjous!

Kutsu ammattilaisemme tarkastamaan kiinteistösi kunto! Teemme kuntoraportin ja tarjouksen aina veloituksetta. Tervetuloa!

Jäkäläkasvusto tarttuu punatiileen tiukasti kiinni.

Meillä on kuitenkin tekniikat, joilla pinnat saadaan puhtaaksi kastelematta lainkaan rakenteita. Ja kasvustojen suojaus tehdään aina!

Kasvustot näkertavat myös maalipintoja. Oikealla puhdistetut ja huoltomaalatut parvekelinjat, vasen puoli vielä työn alla.

Bruuno tekee työnsä huolella.

Punajäkäläkasvusto on vallannut kiinteistöjämme sekä niitä ympäröiviä aitoja. Se näyttää aivan ruosteelta, mutta on itseasiassa elävää kasvustoa.

Tässä lopputulos ja kaiteen oikea ilme.

Tiesitkö?

Puhdas julkisivu kasvattaa asuntosi arvoa

5 – 15 %

Punajäkäläkasvuston irroittaminen erilaisista julkisivumateriaaleista vaatii ammatitaitoa ja tietämystä. Työ on tehtävä aina pintamateriaalin ehdoilla.

Jäkälä on tiilijulkisivujen ongelma. Tässäkin oikea pesutekniikka on ensiarvoisen tärkeää.

Tiesitkö?

Julkisivun puhdistus maksaa vain murto-osan julkisivuremontin hinnasta.

6 - 9e/m2

Kasvustot nakertavat julkisivupinnoitetta ja voivat aiheuttaa pahimmillaan ennenaikaisen julkisivuremontin.

Puhdistamalla ja suojaamalla kiinteistösi kasvustoilta: Elinmukavuus paranee, kustannuksia säästyy ja asuntojen arvo kasvaa.