Kaikki kirjoitukset

Kuinka paljon julkisivujen puhdistus maksaa?

Julkisivujen puhdistus ja kasvustojen ehkäisykäsittely voivat parhaimmillaan lykätä maalaustöitä ja julkisivuremonttia jopa vuosikymmenillä eteenpäin. Julkisivuremontin hinta saattaa olla miljoonia euroja ja kesto kuukausia tai vuosia. Taloyhtiösi voi siis säästää julkisivun puhdistuksella roimasti kustannuksia. Julkisivujen puhdistus ja kasvustojen ehkäisykäsittely maksaa 5 kerroksisen ja 2 rappuisen kerrostalon osalta korkeintaan 10 000e. Perusteellinen puhdistus ja biologinen julkisivun suojauskäsittely kestää vain viikon.

Jos lasketaan, että 5 kerroksisessa ja 2 rappuisessa kerrostalossa on 40 asuntoa. Asuntokohtainen hinta julkisivujen puhdistukselle on siis 10 000e/40=250e. Asuntokohtainen hinta ei useimmiten siis vaikuta edes kuukausittaiseen yhtiövastikkeeseen. Julkisivujen puhdistus ja biohajoava julkisivun suojauskäsittely nostavat asuntosi myyntiarvoa ja vuokraushalukkuutta sekä säästävät pitkässä juoksussa kustannuksia, kun julkisivuremontti jää tulevaisuuden huolenaiheeksi.

Urakoitsijamme puhdistivat, suorittivat parvekelinjojen huoltomaalauksen sekä tekivät biohajoavan julkisivun suojauskäsittelyn Hämeenlinnan kaupungin suurelle taloyhtiölle viime keväänä. Asuntokohtaiseksi hinnaksi koko urakasta kertyi 180e. Varsin kustannustehokasta, kun muistetaan myös asuntojen vuokrausarvon- ja halukkuuden nousu sekä julkisivuremontin viivästymisestä johtuneet kustannussäästöt.

Jokainen vuosi lian ja kasvustojen peittämänä lyhentää julkisivun elinikää 1-3 vuotta. Suomen Julkisivupuhdistus Oy:n ammattilaiset suosittelevat suorittamaan tarpeelliset puhdistus- ja huoltotoimenpiteet kiinteistöllesi 4-5 vuoden välein. Kun puhdistus ja kasvustojen ehkäisykäsittely on kertaalleen tehty, riittää pelkkä kasvustokäsittely n.4-5 vuoden välein. Pinta pysyy puhtaana ja terveenä. Puhdas julkisivu on kiinteistösi käyntikortti. Puhtaaseen kotiin on mukava tulla ja kutsua vieraita.

Haluisitko tietää, mikä on julkisivujen puhdistuksen ja suojauskäsittelyn hinta sinun taloyhtiössäsi? Kannattaisiko samalla myös sokkeli ja parvekelinjat huotlomaalata? Ota yhteyttä ammattilaiseemme ja tilaa ilmainen kuntokartoitus kiinteistöllesi. Teemme kartoituksen yhteydessä aina kuntoraportin ja kustannusarvion. Veloituksetta tietysti. Teemme vain tarpeelliset työt ja informoimme asiakasta jo kartoitusvaiheessa. Näin asiakkaamme kustannuksia säästyy.

Onko julkisivut puhdistettu? Oletko myymässä asuntoasi? Kannattaa kääntyä yhteistyökumppanimme Aninkainen.fi puoleen.

Yhteistyöterveisin,

Tomi Vaalivuori, Hallituksen puheenjohtaja / Myynti Häme-Uusimaa

Suomen Julkisivupuhdistus Oy

julkisivupuhdistus.fi/ota-yhteytta