Kaikki kirjoitukset

Reportaasi- Ville Valon julkisivujen pesu

Saimme mieluisan yhteydenoton elokuussa 2022. Ville Valo täytti yhteydenottolomakkeemme, ja pyysi meitä apuun. Mikrobikasvustot olivat päässeet leviämään lähes kaikille hänen kotinsa ja pihansa pinnoille: Levää aidoilla ja julkisivuilla, sammalta laatoilla, levä- ja jäkäläkasvustoja katolla. Kokonaisvaltainen julkisivujen pesu ja uusien kasvustojen ehkäisy oli suoritettava pikaisesti alan johtavan toimesta. Me olimme tietysti valmiina!

Ville Valon katon pesu
Nyt oli niin tärkeä asiakas, että toimitusjohtajan piti päästä pätemään pesuhommiin Ville Valon katolle!

Yksi asia täytyy sanoa heti alkuun. Ville on aivan käsittämättömän mukava ihminen. Hänen kanssaan kaikki oli joustavaa ja helppoa. Kahvitkin tuli työmiehille herran tarjoilemana. Julkisivujen pesu oli kuitenkin kaikkea muuta kuin helppo. Pestäviä pintoja oli monessa tasossa ja välillä piti käyttää vippaskonsteja. Kaksi päivää siinä meni, mutta saimme pestyä kaikki julkisivu-, katto, aita- ja lattialaattapinnat. Lopuksi tietenkin suoritimme kasvustojen ehkäisykäsittelyn, joten Villen ei tarvitse muutamiin vuosiin murehtia levän ja sammaleen leviämisestä kotiympäristössään.

Ville Valon julkisivujen pesu
Villiviinit ovat syy monen pihapiirin rehevöitymiseen. Oksien alle varjoon alkaa muodostua levä- ja homekasvustoja.

Summa Summarum: Villen tilukset saivat todella kokonaisvaltaisen puhdistuksen, ja me saimme ikimuistoisen urakan. Tässä vielä Villen kommentti työstämme:

“Suomen Julkisivupuhdistuksen ukkojen kanssa säätäminen on erittäin sujuvaa ja kivutonta.

Jukkiksen kanssa käytiin vaihtoehdot ja alan pelisäännöt läpi ennen operaation alkua jonka jälkeen duunit vietiin maaliin hyvässä hengessä, ammattimaisesti ja viivästelemättä.”

Ville

Ennen: Seinät levän vallassa, laatat sammalen ja lehtien peitossa
Suomen Julkisivupuhdistus ja tyytyväinen Ville Valo
Jälkeen: Koko talo puhdas ja Villellä tyytyväinen mutru huulillaan.

Olemme erikoistuneet suurkiinteistöjen pesuun ja kasvustojen ehkäisyyn, mutta palvelemme tarpeen mukaan asiakkaitamme monipuolisesti. Aina hymy huulilla ja työmme vakavasti ottaen. Puhtaus on kokonaisuus. Emme poistu pihapiiristä, ennen kuin KAIKKI pinnat loistavat puhtaana ja pihapiiri on siisti. Suojaamme lopuksi kaikki pinnat biohajoavalla BioComb- kasvustojen ehkäisyaineella, jotta pinnat pysyvät puhtaana ja terveenä jopa 4-5 vuotta.

Tee sinäkin kuten Ville Valo, ja pyydä meiltä ilmainen kartoitus ja kustannusarvio julkisivujen pesusta ja kasvustojen ehkäisykäsittelystä osoitteessa https://julkisivupuhdistus.fi/ota-yhteytta

Palveluksessasi: Jukkis Loponen / Toimitusjohtaja / Suomen Julkisivupuhdistus Oy